Recenze na filmy a doramy

My name is Kim Sam Soon

22. listopadu 2011 v 20:23 | Mika

Psychic

19. listopadu 2011 v 23:54 | Mika

Celý film se točí okolo chlapíka jménem Kyu Nam a dalšího muže, Cho Ina.
Cho In má schopnost ovládat lidi očima. Díky této schopnosti měl velmi špatné dětství, ikdyž rodiče tomu taky moc nepomáhali. Otec byl násilník a matka se ho pokusila zabít.
Kyu Nam je muž, který jednoho dne přijde o práci a snaží se najít novou. Nalezne ji ve firmě zvané Utopia. Jednoho jde tam přijde Cho In a jaké je překvapení, když zjistí, že jeho schopnost na Kyu Nama nefunguje.
Od této chvíle se ho Kyu Nam snaží zabít.


Můj názor:
Tenhle film není špatný. Fajn, někdo si možná řekne, schopnost ovládat lidi očima, blbost! Ale já mám zase takový "fantasy" filmy ráda. Pustila jsem si ho a musím říct, že se mi líbil. Až na ten konec. To, jak Kyu Nam potom vyskočil a zachránil to malé dítě z kolejí už bylo fakt trochu moc.
Jinak byl vcelku parádní a moc se mi líbil. Akorát ten konec si mohli fakt odpustit.

Perníková věž

17. září 2011 v 15:15
Žánr: Vtipné, Drogy, lehoučké násilí, komedie, drama

recenze: Jakub, kterému zahynula životní láska Věra, je přesvědčen, že za její smrt je odpovědný "boss" oblastního podsvětí přezdívaný "Pexeso". Mladík, neustále zápasící s drogovou závislostí, si opatří zbraň a rozhodne se smrt dívky pomstít. Shodou okolností získá Jakub pozvánku na zahajovací večírek Pexesova nočního klubu ZOO a rozhodne se, že svou pomstu uskuteční právě tam. Jeho vtipný a stále "sjetý" kamarád Radek opatří pro tu příležitost kradené auto. Přestřelka v klubu končí jinak, než si Jakub představoval, a také pátrání po viníkovi Věřiny smrti končí překvapivě. Jakub odjíždí do míst, kde trávil bezstarostné dětství se svou láskou a příběh spěje k osudovému rozuzlení.

Moje recenze:
Kyáá! ne tento film jsem se dívala třikrát po sobě! Já ho žeruuu! Akorát se mi moc nelíbí původní recenze, protože se mi zdá, že to nepopisuje ten film zrovna v dobrým. Spíš něco tipicky nudnýho. ale to není pravda!!! V kterým filmu vám sousedka udělá z vašeho škorpiona polívku? Ve kterým filmu otevřete sousedce dveře, máte na hlavě hrnec, v ruce držíte vařechu, za vámi v pokoji hopsá na gauči váš totálně zhulenej kámoš a křičí : Brý ráno, paňmámo!! Ve kterým filmu jedete vražednou rychlostí s pornoautem? Je to prostě paráda!!!! Fakt strašně dobrej a srandovní film. Ten konec mě docela fakt zarazil. je to originální, vtipný, a strašně chytlaví. nejvíc se mi líbí scéna, kdy hlavní hrdina vzpomíná, jak se totálně přehulil, takže když přišel domů, zul si boty a po špičkách šel do svého pokoje. Proč mě to tolik rozesmálo, to zjistíte, když se na to podíváte. opravdu DOPORUČUJU!

BANBILION PALCŮ HORE!

Tajemství

22. srpna 2011 v 11:58 | Kuroi
Právě teď jsem se dodívala na film Tajemství a opravdu bych si neodpustila, kdybych vám sem nenapsala o tomhle filmu, který vám opravdu změní život.
Jak jsem se o tomhle filmu dozvěděla: Jednou, když jsme v bike parku grilovali, tak jsem si všimla, že se Zao tak trochu divně chová a ptala jsem se ho, co mu je. A on mi na to opdověděl, ať se podívám na film Tajemství. Prý mi to změní život. To samé mi říkal i druhý kamarád, kterého nebudu jmenovat.

Teď si asi říkáte, jak mi sakra může nějaký film změnit život? Je to blbost! Ne! Není. Pokud to vydržíte necelé 2 hodiny se dívat na tento film a brát ho vážně, opravdu vás to změní. Teď otázka, jestli se chcete změnit, že? Já jsem se na Tajemství dívala jen ze zvědavosti. Při prvních 15ti minutách jsem si říkala, že je to pěkně nudný, ale teprve potom jsem se nad tím začala zamýšlet a uvědomila jsem si, že je to pravda.

Tajemství je ke stáhnutí ZDE

vřele doporučuju. Zamyslete se nad svým životem a udělejte si ho ještě lepší. Jak říkají v tom filmu, jediné, co musíte dělat, je JEDNAT! když vás něco někam vnitřně táhne, JEDNEJTE! Asi jsem z toho filmu opravdu zešílela :D

My Girl

9. srpna 2011 v 18:00 | Mika
PŘEDNASTAVENO
Tuhle doramu jsem shlédla a došla jsem k závěru, že je určitě hodna toho, aby člověk napsal recenzi, ikdyž mě moc neuchvátila :)

Secret Garden

8. srpna 2011 v 22:16 | Mika
Tuto doramu jsem rozkoukala někdy v červnu, ale musela jsem její sledování na chvíli přerušit, protože jsme jeli s Kuroi do Anglie. Dokoukala jsem ji 1.července :D

Dream High

18. července 2011 v 18:08 | Mika
Jeden ze seriálů, které jsem zatím shlédla v červenci :D A že je jich dost :D

Mary Stayed Out All Night

30. května 2011 v 21:36 | Mika
Kdo neklikne na celý článek, bude litovat, protože tohle je úžasná dorama! :D :P ;)

Mei-chan no Shitsuji

20. května 2011 v 21:23 | Mika
Po dlouhé době jsem napsala recenzi, tak koho to zajímá, tak pod perex :D ;) ↓

Gokusen

17. února 2011 v 21:57 | Mika
Tak tenhle seriál zavinil mou nepřítomnost na blogu a taky nálady, kdy si o mě rodiče mysleli, že větší šílenec už být nemůžu :D Přivítejte prosím GOKUSEN!! :D


Příběh:
Mladá učitelka Yamaguchi Kumiko nastoupí jako učitelka (logicky) na střední školu, kde dostane na starost třídu 3.D, která je známá tím, že kluci v ní jsou hodně problémový. Ona je ale od začátku chrání a vždy věří jim pokaždé, když se něco stane a zástupce chce na ně vše hodit (bez důkazů, p*rchant jeden). Kluci si ji postupně oblíbí a začnou ji mít rádi. Dokonce ji dají přezdívku, Yankumi :) .
Je zde hodně rvaček, krásných bišíků *w* a vtipných scének. Nesmím však ještě zapomenout napsat, že Yankumi je vnučkou vůdce Oedo klanu, který patří do Yakuzy.

Online:

Můj názor:
Tak tenhle seriál byl asi první, od kterého jsem se stěží odtrhla! Ale i já musím bohužel spát :D a tak jsem jej sledovala tři dny. Dnes jsem skončila a musela uznat, že tenhle seriál budu mít v hlavě ještě hodně dlouho. Rozesmála mě hned první epizoda a smála jsem se od začátku až do konce :), je to super seriál

Titulky: ;)

Attack on the Pin-Up Boys

12. února 2011 v 19:18 | Mika
A ještě jedna recenze! Tentokrát na film Attack on the Pin-Up Boys, ve kterém hrají Super Junior!


Příběh:
Jednoho dne začnou útoky na krásné chlapce na středních školách. První, kdo je napaden je idol všech dívek, sladký Sungmin! Poté je napadena hvězda basketbalu, mužný Hankyung! A jako třetí oběť tu máme zpěváka s úžasným hlasem, Yesunga! To by přeci nebylo nic zváštního, ale pozor! Kluci jsou napadáni neznámým člověkem, který po nich hází hovínka! Kluci jsou poté hrozně populární! Je tu ale jedna otázka! Kdo bude další? To se snaží zjistit středoškolák Kim Kibum! Zveřejňuje na svém blogu informace o každém incidentu a říká, že další napadený bude z jejich školy! Ze školy jsou vhodní tři kandidáti! Chytrý a krásný Siwon, úžasný tanečník Heechul a mistr juda Kangin! Kdo z těchto tří to bude????

Ke stažení s cz titulky: ♥.♥

Můj názor:
Tenhle film jsem viděla už dříve, ale kluky jsem ještě pořádně neznala. Takže jsem si film stáhla a podívala se na něj ještě jednou. I podruhé byl úžasný a vtipný! Věřte mi, že přijdete o hodně, jestli si jej nestáhnete!

Dangerous Love

12. února 2011 v 18:58 | Mika
Konečně jsem se dokopala, abych se podívala zase na nějaký asijský film a narazil jsem na Dangerous Love, kde hrají úžasní DBSK!!! Odkaz na stažení jsem našla zde


Příběh:
Film začíná tím, že kluci dělají nové fotky. Poté se dozví, že musejí zůstat na tom místě přes noc. Junsu, jakožto fanoušek fotbalu, se zeptá manažera, jestli si můžou zahrát fotbal. Manažer mu to zatrhne. Junsu je však vychytralý a večer, když už manažer spí, zeptá se Changmina, jestli si s ním nechce zahrát fotbal. Changmin to zamítne, ale Junsu mu vyhrožuje, že až bude spát nahý, vyfotí ho a vyvěsí to na net. Changmin teda nakonec souhlasí. Jenže, Junsu hned na začátku kopne míč úplně jinam a pošle Changmina pro něj. Ten však spadne a jak za ním Junsu běží, spadne taky a oba upadnou do bezvědomí. Probudí se až v nějakém domku. Zjistí, že je zachránila jedna dívka, která se Junsuovi samozřejmě zalíbí. Changmin má však divné tušení, že s ní není něco v pořádku. V tu dobu, kdy jsou kluci u dívky, ostatní se o ně strachují. Kluci potom zjistí, že dívka je jejich potrhlá fanynka! A jak to skončí? Jo, tak to si zkuste typnout :P
A teď to s Jaejoongem a Yunhem:
Jaejoong jednou večer jde do autobusu, kde najde Yunha. Samozřejmě se ho zeptá, co tam dělá a on mu odpoví, že si zrovna četl fanfiction na ně dva. Jaejoonga tím vyvede z míry. Třešničku tomu dodá Yunho, který se chová celé dva dny divně. Jaejoong si myslí, že je do něj Yunho zamilovaný. Když se poté kluci najdou živí a zdravý, Yunho mu pošle psaní, ve kterém se píše, že se potřebují setkat a on se mu chce k něčemu přiznat! A k čemu? To uvidíte, když se podíváte xD :P

Ke stáhnutí s cz titulky: Megaupload Uloz.to


Můj názor:
WOW! Film je naprosto úchvatný! Celou dobu jsem měla zatajený dech! A ty slash scény! Oh, můj bože! Vážně, na to se musíte čučnout! :)

Hana Kimi (japonská verze)

30. prosince 2010 v 20:12 | Mika
Ano ano, vidíte správně, napsala jsem další recenzi. Tektokrát na doramu Hana Kimi.






Příběh:

Hlavní postava Ashiya Mizuki je dívka, která žije v Americe. Přichází do Japonska převlečená za kluka, kde nastupuje na stejnou školu jako její idol Sano Izumi, aby ho donutila znovu skákat. Dozvídá se, že na škole jsou celkem tři koleje, kterou vede vždy jeden kluk. Rozhodne se nastoupit do druhé koleje, samozřejmě proto, že je zde Sano. Poté zjistí, že pokoj sdílí se Sanem a tím pádem má k němu dalo by se říct "lepší přístup". Seznamuje se s nejlepším přítelem Sana, s Nakatsuem, který se do ní zamiluje. Neví však, že je dívka a proto si není jistý, jestli je nebo není homosexuál. Tak, co myslíte? Donutí Sana znovu skákat, nebo ne? ;)

Epizody:


Ještě lidi, abyste se nelekli, že jsou ty díly tak krátký, tak pod tím si musíte dát další část a pak zase další ;)

Titulky:


Můj názor:

Musím říct, že u tohohle dorama jsem se nenudila, stejně jako u Atashinchi no Danshi. Bylo to vtipné, také mě to i někdy dojalo. Opravu super dorama. Tohle je ale japonská verze, teď mám rozkoukanou taiwanskou, tak uvidím. Na závěr: na to se prostě MUSÍTE podívat ;) ;P

Formula 17

27. prosince 2010 v 22:49 | Mika
Teď to zase bude pro změnu film. Pokud nemáte rádi gay tématiku, tak papa ;) xD



Příběh:

Tien je sedmnáctiletý kluk, který se vydává do Tajpeje, aby si užil léto. Když jde do klubu, kde pracuje jeho kamarád, potká se s mladým Baiem a zamiluje se do něj. Jeho kamarádi ho však varují. Bai je prý známý tím, že své partnery má vždy jen na jednu noc. Tien se však nenechá a s Baiem se poté potkává častěji. Nakonec se ........a to vám neřeknu! Podívejte se a uvidíte ;P

Online:


Titulky:


Můj názor:

Film se mi líbil, byl romantický i vtipný. I trošku smutný, ale byl super, věřte mi. Tohle musíte vidět!

Atashinchi no Danshi

27. prosince 2010 v 20:21 | Mika
Rozhodla jsem se dělat takové malé recenze na různé dorama a filmy, na které se podívám ;) . První je Atashinchi no Danshi. Je to dorama ;)



Příběh:

Dorama je o dívce jménem Chisato, která utíká před vymahači dluhů. Vymahači ji pronásledují, protože její otec prohrál v hazardu 1 milion jenů (přibližně 200 tisíc korun) a za toho kdo dluh splatí, napsal Chisato. Celé dva roky se Chisato různě skrývá a utíká, když jednoho dne utíká opět a když už ji skoro mají, snese se z nebe vrtulník ze terého poté vystoupí muž, který dá vymahačům dluhům šek na 1 milion jenů. Tím Chisato zachrání. Chisato poté ve vrtulníku podepíše listinu, nic však netušíc, že právě podepsala, že se stane jeho ženou po celý měsíc. Když poté Shinzo umře, Chisato od právničky zjistí, že podepsala, že se stane podobu tří měsiců matkou všech adoptovaných synů Ohkury Shinza. Pokud opustí hrad, musí do jednoho dne splatit 1 milion jenů a tím bude vše vyrovnáno. Jak si s tímto úkolem Chisato poradí? Já to vím, ale pokud vás tato dorama zaujala, podívejte se na ni. Věřte mi, přijdete o hodně, pokud se na to nepodíváte ;) :P

Díly:

Ke stažení:



Můj názor:

Bezva dorama, dokázalo mě rozesmát i rozbrečet :P . Jen jsem byla smutná, když jsem dívala na poslední díl, protože jsem věděla, že už další nejsou xD ;)
 
 

Reklama